Vezeték nélküli egérből melyik a jobb, a Bluetooth vagy a Wireless?
Megköszönöm, ha konkrét márkát és típust is ajánlotok. Notebookhoz venném, mini méretű kellene.
(Tekintettel az itteni vegyes tapasztalatokra, bár tudom hogy felesleges:
Kérlek, hogy csak akkor írj, ha releváns válaszod van. Ha egy Modoros Tibi vagy, és szeretnél vitát nyitni pl. "vezetékes kontra vezeték nélküli" egér témában, vagy egyéb, a fenti kérdés szempontjából tökéletesen irreleváns, csak a saját egócskádat turbózó okoskodással szeretnél idegesíteni, azt ne itt tegyed, hanem menjél anyádba, és ott. Köszi!)
Hát nekem Logitech M185 "rádiós" egerem van.
A boltban azt mondták, hogy sem nem wifi sem nem bluetooth. Alacsonyabb frekin megy. És érdekes módon az USB portba bedugva a vevőegységét, nem installált a gépen semmit, hanem egyből működött. Eddig minden egeret mindig feltelepített, még ha másik USB portba dugtam, akkor is...
a wireless csupan annyit jelent hogy vezetek nelkuli.
ha csak hetkoznapi dolgokra kell es nem,jatszani, akkor a legolcsobb tescos is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!