Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a gép jó játékhoz?

Ez a gép jó játékhoz?

Figyelt kérdés

Én magam raktam össze lehet hogy valamelyik nem jó valamiért mert nem vagyok ebben a témában jártas és a vidi kártya jó? mert lehet az már drága.

Igazából az nekem már elég lenne hogyha a mai nagy grafikás játékok közepesen vagy talán akkor low grafikán is elmenne. Javítsatok az összerakásban hogyha rossz esetleg valami. (bocsi hogy fordítva van a kép meg telóval is csak sietek)

[link]

2015. nov. 29. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
uram atyám..vajon troll vagy vagy nem? csináld meg megint ha kész nyitsz egy paint-ot megnyomod a ctrl+v-t és azt töltsd fel
2015. nov. 29. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
nem rohadt mind1?
2015. nov. 29. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz de a 4590 helyett inkább 4460 mert az bőven elé lesz.
2015. nov. 29. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
szóval troll vagy.. nem mind1 mert szart se látni
2015. nov. 29. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna screenshotot csinálni és azt feltölteni, akkor legalább mi is látnánk valamit. Én nem értek egyet az összerakással, viszont kétségen kívül működni fog egy ideig.
2015. nov. 30. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!