Steelseries Kanav2, Sensei raw, vagy Kinzu?
Figyelt kérdés
Esetleg még a Rival jöhet szóba, CS:GO-hoz szeretnék egeret választani. Más márkából még a Razer Abysuss 2014-et néztem, de sokan negatív véleménnyel voltak róla.2015. nov. 29. 14:52
1/7 anonim válasza:
A cséhez csak a sensei raw s1mple barátunk is azt használja
2/7 anonim válasza:
Ha csak ezek jöhetnek szóba, akkor a Kana vagy a Rival. A Sensei-t semmiképpen, kikapcsolhatatlan szoftveres gyorsítás van benne. A Kinzu so-so, de a Kana és Rival szenzora jobb.
Mostanában a Zowie és a Roccat egerek nagyon jók, de a Logitech is kezdi visszanyerni a régi minőségét.
3/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam még a Razer abysussban, azt sem dícsérik agyon.. Deathadder chroma drága, talán a kana v2 a jó választás, Zowie, Logitech is elég magas árkategória.
2015. dec. 2. 20:08
4/7 anonim válasza:
#3: Az Abyssust sem ajánlom, nagyon ótvar mikrokapcsolói vannak, a borítás műanyagja pedig filléres. A Razer évről évre gyengébb lesz.
5/7 anonim válasza:
Razer Kraken USB 7.1
nekem ez van nagyon jó füles és szinte tökre tehetetlen olyan jó hangja van hogyha razer synapse-val össze köttetésben áll hogy a map másig végén köhögö ellenfelet hallod
6/7 anonim válasza:
#5: És ez hogy kerül ide, egy egeres kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!