Szeretnék eBayről rendelni, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Most először szeretnék rendelni eBayről és már olvastam oldalakat ezzel kapcsolatban,de azért jó lenne ha valaki elmagyarázná még :) Azthiszem a számlánk Otp bankos,főleg PayPal-hoz nem értek,regisztrációhoz stb.2015. nov. 29. 13:04
1/8 anonim válasza:
A PayPal egy külön dolog, ott csak be kell regisztrálni és hozzáadni egy kártyát, ahonnan vonja le a pénzt (a PayPal-al szinte minden internetes vásárlásnál lehet fizetni).Ebay-ről pedig úgy tudsz rendelni, hogy regisztrálsz, rákattintasz a megvétel gombra, kihozza, hogy jelentkezz be a PayPal-odba, ott leOK-zod az utalást és kész.Ja és ne felejtsd el az eladó értékelését megnézni,ha rossz, vagy nagyon kevés (pl. 10) értékelése van nem ajánlott venni tőle.És persze ne felejtsd el megnézni, hogy mennyi a szállítás.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,főleg azt nem értem,hogy ha van bankszámlám meg otp-s kártyám akkor már tudok csinálni Paypalt?
2015. nov. 29. 14:14
4/8 A kérdező kommentje:
Ha bővebben kifejtenéd,azt nagyon megköszönném :)
2015. nov. 29. 19:34
6/8 A kérdező kommentje:
Én az Otp-vel kapcsolatban gondoltam,de igazából én is tudom,hogy a google a barátom,de gondoltam házha elmagyarázza nekem érthetően,hogy PalPayen otp-s bankszámlával mit lehet csinálni ;)
2015. dec. 1. 07:24
7/8 anonim válasza:
Első vagyok, igazából szerintem nincs különbség a többi bank közt,ugyan úgy lehet fizetni stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. dec. 1. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!