Makker bolha kérdése:
Videokari atveszi a processor dolgát?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy az MSI r9 380 4GB (ezt akarom megvenni) atveszi magara a proci dolgat (Ha lassu a proci akkor hogy megeri). Nekem egy i5 4690 van. Vagyis nemhiszem h jobb lene ez a funkcio bar nem ertek hozza :D Elmagyarazna valaki h mit jelen ez a funkcio ? csak jatekban mukodik ? vagy hogyan van ez ? Kösi elore is :)2015. nov. 28. 11:55
2/3 Közveszélyes Kontár válasza:
mantle - vulkan, dx12 re gobdolhatsz
netan hardveres gyorsitasra
vagy bizonyos programokra amik a gpu t is bevonjak a szamitasba "processzorkent"
ellenben ez nem sokat fog jelenteni keves pluszt fog adni (a varthoz kepest)
jatekban bekapcsolod ami tamogatja majd ezeket
vagy a programban
ennyi...
3/3 A kérdező kommentje:
#2 igen erre gondoltam, mart kerdeztem valakitol es azt mondta nem jó mert nagyon megeszi a vidit es lasabb lessz nem gyorsabb (ha jatekban vagy es a procid is jo akkor ez csak lassit)
2015. nov. 28. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!