Hogyan tudom beállítani az e-mail fiókomat, hogy a freemail-es mailjaim ott megjelenjenek?
Figyelt kérdés
Van egy t-onlines e-mail címem, arra fiókomat meg tudtam, csinálni, de a freemailnél nem tudom, hogy miket kell beírnom a kimenő üzenetek, meg a bejövő üzenetekhez. Felhasználó, jelszó szintén kérdéses. A freemail-es címemhez megadott adatokat kell itt beírnom?2010. márc. 21. 13:29
1/3 A kérdező kommentje:
Microsoft office Express-ről van szó... Csak a lényeget felejtettem el leírni a mail-ben :-)
2010. márc. 21. 13:30
2/3 anonim válasza:
létrehozol egy új fiókot és a beállításnál pop kiszolgálóhoz írod hogy mail.freemail.hu azt hiszem de lev an írva valahol a freemail oldalán, levélküldést a freemail nem támogatja szóval csak t-onlines ról tudsz küldeni levelező klienssel. Egyébként nekem thunderbird van de gondolom nincs sok különbség
3/3 anonim válasza:
Sajnos ilyen program nincs.
Vagy MS Office Outlook vagy Outlook Express.
A kérdéshez visszatérve :
beérkező levelek : pop3.freemail.hu
kimenő levelek : a t-online smtp servere ami a másik fióknál is meg van adva
fióknév : a név a @freemail.hu előtt
jelszó : ugyanaz mint ha a web-en jelentkezel be.
Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!