Számítógéphez hangfal kötése?
Figyelt kérdés
Szeretnék a számítógépen filmet nézni és zenét hallgatni, de a füllhallgatót meguntam már, nagyon odaköt, szóval gondoltam hangszórót veszek. De kiderült, hogy van otthon egy hangfal ami hifihez tartozott, de már azt nem használja senki, így gondoltam rákötöm azt.
Azt olvastam, hogy egy AUX kábellel meg lehet oldani az összekötést, hogy jack dugóval be tudjam a gépbe dugni majd.
A kérdesm az lenne, hogy egy hifi hangfallal mennyire élvezetes filmet nézni, ha nem szeretném bömböltetni, csak olyan szolid hangerővel szeretném nézni?
2015. nov. 27. 10:08
1/2 anonim válasza:
Élvezetesnek élvezetes, de erősítő nélkül nem fog menni.
Esetleg úgy tudod megoldani hogy a hangkártya kimenetét rákötöd a hifi egyik bemenetére.
2/2 Lajos54 válasza:
Igen, így van, mint előttem is olvashattad. A számítógéphez való hangfalak úgynevezett "Aktív hangfalak", vagyis van (valamelyikben) egy erősítő. Enélkül nem, vagy csak nagyon-nagyon halkan szólna, mivel a hangkártya által kiadott jel nagysága legfeljebb fejhallgatóhoz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!