Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire lehet megbízható ez...

Mennyire lehet megbízható ez az új Apple bolt?

Figyelt kérdés

Az árak nagyok kedvezőek, de fizikai értelemben nincs üzletük. Mernétek itt vásárolni pl. egy Macbook-ot?

[link]

2015. nov. 24. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyan nem hasonlítottam össze az árakat, de szerintem hatalmas különbségek nem lehetnek az Apple.hu és e közt az online üzlet között.

Az kérdésedben azt írod Apple bolt. Magyarországon nincs Apple bolt.

En biztos nmn vennék innen, csakis Apple.hu ról.

2015. nov. 24. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Az első is jó sík úgy általában az apple-hez. De inkább hagyjuk is.

Ha megkapod a terméket, akkor tök mindegy, hogy hol veszed, mivel az apple világgaranciát vállal a macekre.

Tehát akármelyik apr-be vagy közvetlen az itteni apple szervizbe is beviheted a garancia érvényes lesz.

2015. nov. 24. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ami esetleg nem mindegy, hogy melyik modellt árulják. Mert lehet, hogy régebbit (vannak beragadt készletek) és azt máshol is olcsóbban kaphatod meg. A T-mob pl szinte tuti, hogy régebbi modelleket árul és még drága is.
2015. nov. 24. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként meg olvass!!!

Kockázatmentes vásárlás

Termékeinket kényelmesen weboldalunkon keresztül rendelheted meg, majd futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk azt.

A terméket még a kifizetés előtt a futár jelenlétében kibonthatod, bekapcsolhatod, kipróbálhatod, a garanciát könnyedén online ellenőrizheted. Így biztosítjuk azt, hogy ne vásárolj zsákbamacskát.

2015. nov. 24. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy azért ilyen olcsó, mert elcsalják az áfát. Azért tudják ennyiért adni. Handrás írt is erről egy cikket az oldalán. Valahol biztosan megtalálod
2015. nov. 24. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen sík vagyok az Apple termékekhez...

"Elcsalják az áfát"

Nos kérdező akkor ez alapján te döntsd el, hogy mennyire megbizható.

Én úgyis sík vagyok a témához :D

2015. nov. 24. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen. sík vagy a témához.

Aki nem akar áfát visszaigényelni annak ez jó vásár. Garancia van rá. Akkor meg mi a f_sznak fizessen ennyivel többet?

2015. nov. 24. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Hajrá, támogassuk az áfacsalókat :D
2015. nov. 25. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!