Mennyire lehet megbízható ez az új Apple bolt?
Az árak nagyok kedvezőek, de fizikai értelemben nincs üzletük. Mernétek itt vásárolni pl. egy Macbook-ot?
Ugyan nem hasonlítottam össze az árakat, de szerintem hatalmas különbségek nem lehetnek az Apple.hu és e közt az online üzlet között.
Az kérdésedben azt írod Apple bolt. Magyarországon nincs Apple bolt.
En biztos nmn vennék innen, csakis Apple.hu ról.
Az első is jó sík úgy általában az apple-hez. De inkább hagyjuk is.
Ha megkapod a terméket, akkor tök mindegy, hogy hol veszed, mivel az apple világgaranciát vállal a macekre.
Tehát akármelyik apr-be vagy közvetlen az itteni apple szervizbe is beviheted a garancia érvényes lesz.
Egyébként meg olvass!!!
Kockázatmentes vásárlás
Termékeinket kényelmesen weboldalunkon keresztül rendelheted meg, majd futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk azt.
A terméket még a kifizetés előtt a futár jelenlétében kibonthatod, bekapcsolhatod, kipróbálhatod, a garanciát könnyedén online ellenőrizheted. Így biztosítjuk azt, hogy ne vásárolj zsákbamacskát.
Igen sík vagyok az Apple termékekhez...
"Elcsalják az áfát"
Nos kérdező akkor ez alapján te döntsd el, hogy mennyire megbizható.
Én úgyis sík vagyok a témához :D
Igen. sík vagy a témához.
Aki nem akar áfát visszaigényelni annak ez jó vásár. Garancia van rá. Akkor meg mi a f_sznak fizessen ennyivel többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!