Miért nem fér rá a pendrive-ra a film?
Van egy 32GB-os SunDisk pendrive-om,zsír új.
Rajta van 1 divx-es film,és most ki szeretnék írni rá egy Blu-ray filmet is.A pendrive szabad kapacitása 27,2 GB.A kiírandó film mérete 19,3 GB.Amikor ki akarom írni,felugrik egy ablak,hogy a fájl túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.Na most ez hogy is van,vagy mi a gond??
Vagy mit csináljak,hogy ki tudjam írni?
FAT-ra van formázva a pendrive.
Formázd NTFS-re, a FAT fájlrendszernek 4GB a fájlméret korlátja.
Igen,ez volt a baj...köszönöm a segítséget!!!!
Egyébként lenne még egy kérdésem....
Van egy 500 GB-os külső HDD-m.Vannak rajta filmek,amit a számítógép és a tv is felismer.A Blu-ray lejátszó viszont nem ismer fel rajta semmit.Jelzi,hogy csatlakoztattam egy eszközt,de ha megnyitom,semmi nincs rajta szerinte...Pedig van.
Nem a Blu-ray rossz,mert más pendrive-ot azonnal felismer,mindent lejátszik.
Régebben ezzel a küldő HDD-val volt hasonló gond,akkor a tv hol felismerte a rajta lévő filmeket,hol nem.
Lehet ezt is formázni kell??Egyszer leformáztam,utána az ég világon semmit sem ismert fel.A szgép jelezte,hogy valami csatlakozott,de megnyitni nem tudtam.A tv és a Blu-ray fel se ismerte,mintha nem is csatlakoztattam volna semmit.Elvittem egy haveromhoz,csinált vele vmit,de nem tökéletes,a Blu-ray nem ismeri fel...
Szóval ezzel mit lehetne csinálni??
Hogy lehet megnézni,hogy mire van leformázva?? (Fat32,NTFS...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!