Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem fér rá a pendrive-ra...

Miért nem fér rá a pendrive-ra a film?

Figyelt kérdés

Van egy 32GB-os SunDisk pendrive-om,zsír új.

Rajta van 1 divx-es film,és most ki szeretnék írni rá egy Blu-ray filmet is.A pendrive szabad kapacitása 27,2 GB.A kiírandó film mérete 19,3 GB.Amikor ki akarom írni,felugrik egy ablak,hogy a fájl túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.Na most ez hogy is van,vagy mi a gond??

Vagy mit csináljak,hogy ki tudjam írni?

2015. nov. 23. 12:20
 1/5 anonim válasza:
Formázd meg a penyót!
2015. nov. 23. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

FAT-ra van formázva a pendrive.

Formázd NTFS-re, a FAT fájlrendszernek 4GB a fájlméret korlátja.

2015. nov. 23. 12:30
 3/5 Lajos54 ***** válasza:
Így van, mint az előttem szóló írja. De talán még jobb lenne az exFAT, bár az csak Windows Vistától felfelé működik.
2015. nov. 23. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen,ez volt a baj...köszönöm a segítséget!!!!

Egyébként lenne még egy kérdésem....

Van egy 500 GB-os külső HDD-m.Vannak rajta filmek,amit a számítógép és a tv is felismer.A Blu-ray lejátszó viszont nem ismer fel rajta semmit.Jelzi,hogy csatlakoztattam egy eszközt,de ha megnyitom,semmi nincs rajta szerinte...Pedig van.

Nem a Blu-ray rossz,mert más pendrive-ot azonnal felismer,mindent lejátszik.

Régebben ezzel a küldő HDD-val volt hasonló gond,akkor a tv hol felismerte a rajta lévő filmeket,hol nem.

Lehet ezt is formázni kell??Egyszer leformáztam,utána az ég világon semmit sem ismert fel.A szgép jelezte,hogy valami csatlakozott,de megnyitni nem tudtam.A tv és a Blu-ray fel se ismerte,mintha nem is csatlakoztattam volna semmit.Elvittem egy haveromhoz,csinált vele vmit,de nem tökéletes,a Blu-ray nem ismeri fel...

Szóval ezzel mit lehetne csinálni??

Hogy lehet megnézni,hogy mire van leformázva?? (Fat32,NTFS...)

2015. nov. 23. 13:30
 5/5 Lajos54 ***** válasza:
Csatlakoztatod a számítógéphez, majd amikor a Sajátgép-ben megjelenik, jobb egér katt, és Tulajdonságok. Ott ki lesz írva a formátuma.
2015. nov. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!