Melyik ez a játék? Azthittem Alien vs Predator vagy Half life de nem tudom, segítség?
Figyelt kérdés
régen kb 10 éve játszottam vele emlékeim szerint brutál jó(pc) játék... de mivel rég voltcsak ennyire emlékszem hogy mi volt benne: azthiszem csapatokban voltunk és sok pálya volt szerintem valami alienes volt lövöldöztük egymást és talán el kellett foglalni az ellenség területét a nyeréshez és ki kellett őket nyíni... nagyon állat pályák voltak benne pl: az űrben lebegő zsikla szerűség... vagy hasonló... voltak benne speciális fegyverek is de nem emlékszem milyenek.... tudom ez így elég homályos de hátha valaki tud segíteni :)2015. nov. 22. 14:48
1/5 anonim válasza:
Gratulálok, ez így csak az összes létező multiplayer játékra jellemző, le is szűkült a keresés pár ezer címre...
2/5 A kérdező kommentje:
igazából a counter strikekal az aliennel és a half lifeal is sokat játszottam anno de ez valami más volt esetleg akkor ezekhez hasonlókat tudnál mondani? lehet köztük megtalálnám...
2015. nov. 22. 15:00
3/5 anonim válasza:
Nekem a Quake 3 és az Unreal Tournament ugrott be példának
4/5 Amarok Tonrar válasza:
A lebegő szikla miatt inkább Unreal Tournament.
5/5 A kérdező kommentje:
talált és süllyedt: Unreal Tournament :) :) :) NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!! legjobb barátnőmmel játszottuk ezt még 14 évesen :) és gondoltam meglepem vele karácsonyra mert valamelyik nap szóbakerült... nagyon köszi :)
2015. nov. 22. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!