Ebayről rendeljek vagy máshonnan?
Ezek olyan oldalak ahol más személyektől vásárolsz (bár vannak cégek is fent, az Amazon maga is árul), szóval ha épp olyat fogsz ki van rá esély hogy átvernek, sérült a termék.
Olx egyébként már nincs is csak Jófogás, itt nincs értékelés az eladókról és a termékekről, de mivel magyaroktól vásárolsz így ha nem az ország másik végén levő valamit nézed ki, van esélyed személyesen átvenni, megnézni.
EBayen olyantól vásárolj aki a pontozás alapján megbízható, ott hiába kell előre fizetni ha bármi történne visszakapod a pénzed.
Attól is függ mit akarsz vásárolni, valami nem éri meg külföldről, valami nem éri meg magyartól használtan.
Onnan érdemes ahol olcsóbban megtalálod azt ami kell.
Ebay-ről szoktam én leggyakrabban, vagy aliexpressz, mert ott tudom hogy visszakapom a pénzem ha nem érkezik meg a cucc vagy sérült, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!