Ati radeon 4670 driver-t hol találok?
Szia.
Esetleg megpróbálhatod a hardverazonositó alpján történő driverkeresést : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Illetve ha megadod a hardverazonositót, megnézem és is mit lehet tenni az ügyben.
Sok sikert.
Üdv.
#1: Ugyan már, mit keresne a gyártó oldalán a saját szoftverük, hülyeség! A múltkor itt egy szerencsétlen azon panaszkodott, hogy letöltötte a legújabb Catalystot a szoftverxyz.hu-ról egy 240 Ft-os SMS-ért, de nem működik, csak egy nagy feketeség van a monitoron.
Amikor olyanokat hallok az idősebbektől, hogy "ezek a mai gyerekek már úgy születnek, hogy mindent tudnak a számítógépekről", sírva röhögök.
Kérdező: [link]
5 másodperc se volt megtalálni. Bár fogalmam sincs te milyen kulcsszavakkal kerestél. Ha pl. úgy írod be hogy videjókártya drájver úgy biztos nem fogja behozni.
#3:
"ezek a mai gyerekek már úgy születnek, hogy mindent tudnak a számítógépekről"
Valószínűbb, hogy inkább addig szopnak vele kitartóan, míg sikerül. És nem felejtik el hogyan csinálták.
Nekem unokatesóm ilyen, pedig ő csak 45 éves. "Hülye vagyok én ehhez." "Nem tudom úgyse megtanulni" "Nem benne születtem", stb dumák. Szerintem inkább hozzáállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!