Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ati radeon 4670 driver-t hol...

Ati radeon 4670 driver-t hol találok?

Figyelt kérdés
Kerestem de nem találtam

2015. nov. 21. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyártó oldalon kerested már?
2015. nov. 21. 08:51
 2/7 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Esetleg megpróbálhatod a hardverazonositó alpján történő driverkeresést : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Illetve ha megadod a hardverazonositót, megnézem és is mit lehet tenni az ügyben.

Sok sikert.

Üdv.

2015. nov. 21. 09:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#1: Ugyan már, mit keresne a gyártó oldalán a saját szoftverük, hülyeség! A múltkor itt egy szerencsétlen azon panaszkodott, hogy letöltötte a legújabb Catalystot a szoftverxyz.hu-ról egy 240 Ft-os SMS-ért, de nem működik, csak egy nagy feketeség van a monitoron.

Amikor olyanokat hallok az idősebbektől, hogy "ezek a mai gyerekek már úgy születnek, hogy mindent tudnak a számítógépekről", sírva röhögök.

2015. nov. 21. 09:30
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

Kérdező: [link]

5 másodperc se volt megtalálni. Bár fogalmam sincs te milyen kulcsszavakkal kerestél. Ha pl. úgy írod be hogy videjókártya drájver úgy biztos nem fogja behozni.

#3:

"ezek a mai gyerekek már úgy születnek, hogy mindent tudnak a számítógépekről"

Valószínűbb, hogy inkább addig szopnak vele kitartóan, míg sikerül. És nem felejtik el hogyan csinálták.

Nekem unokatesóm ilyen, pedig ő csak 45 éves. "Hülye vagyok én ehhez." "Nem tudom úgyse megtanulni" "Nem benne születtem", stb dumák. Szerintem inkább hozzáállás kérdése.

2015. nov. 21. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nagyapám esztergályos volt, most meg Photoshop-ozik, csak úgy hobbiból. Érdekelte, megtanulta, ennyi.
2015. nov. 21. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
#4.Ez a gyenge IT oktatásnak köszönhető,mert mindenki arra tanítanak az iskolában hogy hogy kell használni az Office-t,másra nem meg ha valami probléma van akkor vidd szerelőhöz aki lehet hogy csak lehúzza meg annyit mond hogy vegyen új gépet. Meg akit érdekel az meg később is azzal fog foglalkozni,akár hobbi szinten vagy szakmai szinten.Még annyit hozzáfűznék hogy ez a beleszületés dologgal én sem értek egyet.Valaki ért hozz,valaki meg nem.
2015. nov. 21. 11:55
 7/7 Dóka László válasza:
Ird be a google-be, hogy Ati radeon 4670 VGA drive free download es a vegere hogy mien os rendszerhez kell.
2015. nov. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!