Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ncore-on a...

Miért van az, hogy ncore-on a Walking dead részei 1.5-2.5 gigások mégis bűnronda minőségűek, más sorozatoknál meg egy 1.5 giga alatti sorozatrész is nagyon szép?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 12:02
 1/6 Tengor ***** válasza:
Más a hosszuk, más a kódolásuk.
2015. nov. 19. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
általában ugyanolyan hosszúak
2015. nov. 19. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg WWB-DL, de azért azt kizártnak tartom hogy egy 40 perces epizód 1.5-2 gigában bűn rossz minőség lenne. Az valószínűleg Full HD, és olyan 5-6 ezer kbps minimum.
2015. nov. 19. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
*WEB-DL
2015. nov. 19. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Melyik lejátszót használod?

Már jártam úgy, hogy az op rendszer újrarakása után windows media playerrel próbáltam lejátszani egy videót (filmet) és ótvar szar minőségű volt. Egy VLC, BS Player vagy bármi más megoldás is lehet a problémára. (utóbbit a feliratkeresése miatt szeretem, bár más lejátszó is tudja)

Valószínűleg ez nálad egyedi eset. Olvass kommenteket!

Bár én nem az ncoret veszem segítségül a Walking Dead megnézéséhez :D

2015. nov. 20. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:

MPC-HC néztem az összes Walking Dead részt, nem voltak csúnyák.

[link]

2017. júl. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!