Nvidia geforce gt 610 1gb ddr3 van ez a videokártyám és volt hozzá egy cd de nem használtam még ez mire való és hogy kell használni és javítana e valamit a játékokon, jobban mennének egy kicsit? Driver GPU Tweak
hát az az igazság nem vagyon megelégedve vele mert nem úgy érzem nem megy úgy ahogy kéne mert nem szaggat inkább csak kevés az fps valamiért pl. a fallou 3 meg az
AC2,call of duty modern warfare 1-2stb
a gépem tőbbi adatai:Intel core i3 cpu 540 @ 3. 07ghz 4 gb ddr3-mas ram.
Egyet kell értenem az #5 válasszal.
Itt nem csak a video a szűk keresztmetszet hanem a konfig maga. Habár én nem vagyok játékos, de az a helyzet, hogy ez tényleg maximum irodai környezet. Komoly játékra ilyen gép nem alkalmas.
(speciális irodai feladatokra sem sajnos)
Biztosan akad majd olyan hozzászóló is aki a játékok világában otthonosabban érzi magát nálam, de gyanítom ,hogy hasonló véleménye lesz.
A lemezen alap driverek vannak, amiket akkor kellett használnod, amikor először helyezted be a videókártyát.
Azóta több mint valószinű, hogy új driverek vannak.. amiket már letöltött a videókártyád, azaz semmi dolgod vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!