Mért meleg még mindig?
Laptopomat most pasztáztam újra plusz még ki is takarítottam.
Viszont csak pár fokot csökkent a hőmérséklete. Terhelés alatt előtte felment kb 80-85 fokig a VGA és a CPU is. Utána VGA 74-78, CPU 70 körül mozog terhelés esetén, netezve a cpu is 48 50 fok.A terhelés nélkül a CPu 44-48. Ez normális?
A két processzor "úszott" a pasztában, én vmivel kevesebbet tettem rá, nem sokkal csak egy picit plusz a ventit is letakarítottam, nem volt nagyon koszos ( 3 év alatt egyszer sem volt takarítva), a paszta egy rásze is még kenhető volt vmilyen szinten.
Ez az átlag pár fokos javulás reális?? Többet vártam, újonnan szinte hideg volt terhelés alatt is.
Vagy talán kevés pasztát raktam rá? Videokat néztem utána is olvastam mennyi lenne az ideális, ezért találtam soknak a régi paszta mennyiséget. Lehetséges, hogy pont "úsztatni" kellett volna a pasztában??
Ja edzed hátha megnyeri az olimpiát
Elég rá egy borsonyi de fél évente évente szétkéne szedni
A kis humoros...
Kösz a semmit
Nekem is ASUS k55v i7.
A paszta meg revoltec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!