11/15 A kérdező kommentje:
jó de mennyiért?
2015. nov. 13. 10:29
12/15 Közveszélyes Kontár válasza:
#9 :D hat azt nagyon jo lenne cserelni
es hat kitudja nem e tett kart gepben valamiben :/
szoval huzos... de remenykedni lehet (?)
Szia
13/15 Közveszélyes Kontár válasza:
#11 mi menyiert? pcx en megkeresed
20 korul mennek
ha sok akkor keresel egy olcsobbat az ajanlottak kozul
14/15 Közveszélyes Kontár válasza:
codegen en is atalakjtozol nem? szoval ha az uj normalis tapon velet,en csak 1 pcie lesz akkor se lesz ujdonsag neked
mert pl az eleg jo xfx ts 450 en is 1 van
Szia?:D lemerul mar paks is...
15/15 A kérdező kommentje:
mondom még mindig teszi a dolgát az a kiégett pin csatlakozó és idáig nem vettem észre hardver hibákat egyik driver-nél sem,egyébként már 3 éve vettem az egész gépet meglepő áron 50000ft ért,nem tudom,hogy ez akkor mekkora jó üzlet volt,de úgy hiszem,hogy bazira átvertek,most az ünnepek felé tervezem az egész gépet fejleszteni,ezért próbálom kezdeni az elejével,mindent sorjában akarok...
2015. nov. 13. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!