Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefon vásárlás előtt állok?!...

Telefon vásárlás előtt állok?! Többi lent!

Figyelt kérdés

Nos, kinéztem 3db teleont , bár nem tudok dűlőre jutni hogy melyiket érdemes megvenni??! Ezek a telefonok pedig: iPhone 5S(16gb) , iPhone 6(16gb) , LG G3(16gb). Nem tudok dönteni segítsetek.Mindennapi használatra lenne /tinik körében sokat használt dolgokra facebook ,messenger, viber, skype , fényképezés(ez nagyon fontos lenne a minőség)/ szóval szeretnék véleményeket- tapasztalatokat kérni??? Előre köszönöm.(saját összespórolt pénzből venném )

16/F

2015. nov. 12. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Irigyellek, hogy 16 évesen van összespórolt pénzed egy iPhone-ra... De vegyük komolyan.

iPhone egyértelműen a legjobb ezek közül, viszont 16GB tárhely rettenetesen kevés, az 5S pedig nagyon hamar el fog avulni. Nagyon megbánnád bármelyiket. Az LG G3 pedig egy baromság. Az 1440p eszi az akkumulátort, a GPU pedig képtelen számolni vele, küszködik a játékokkal. Egy LG G2-vel, vagy Oneplus One-nal sokkal jobban járnál.

Ha a kevésbé rosszat kell választani, G3, de a helyedben tényleg egyiket se venném meg.

2015. nov. 12. 13:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Hát voltam nyári munkán még + ösztöndíjas vagyok szóval így van igen. Mindent apránként veszek meg ahogy van rá pénzem.

Szóval akkor nem éri meg se az iPhone se az LG? :)

Köszönöm szépen a válaszod!

2015. nov. 12. 13:37
 3/4 Bence2601 ***** válasza:
Ha ebben az árkategóriában vagy akkor szóba jöhet akár az LG G4 ami szerintem egy nagyon menő telefon. A mérete jó, a kijelzője nagyon szép (csak igaz, eszi az akkumulátort), a kamerája elől, hátul nagyon jó. Vannak youtube-on videók ahol összehasonlítják az LG G4 kameráját pl az iPhone 6-ossal és látszik a különbség. De a hangszórója is jó ahogy olvastam róla de nézz utána te is. Ja meg annyi hogy szerintem jó ár érték arányban van mivel van 150-200 ezerért iPhone meg sony a G4-et meg 120-140 ezer Ft-ert is lehet venni ha jól emlékszem.
2015. nov. 12. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Bence, köszi a válaszod, viszont az LG G4 drágább az iPhone 5s- él , ezért is nem tudok dönteni. Remélem érted hogy miért nem! Nem tudom hogy melyik lenne a legjobb nekem. :)

Köszi a válaszod bevontam a körbe az LG G4-et is :)))

2015. nov. 12. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!