Telefon vásárlás előtt állok?! Többi lent!
Nos, kinéztem 3db teleont , bár nem tudok dűlőre jutni hogy melyiket érdemes megvenni??! Ezek a telefonok pedig: iPhone 5S(16gb) , iPhone 6(16gb) , LG G3(16gb). Nem tudok dönteni segítsetek.Mindennapi használatra lenne /tinik körében sokat használt dolgokra facebook ,messenger, viber, skype , fényképezés(ez nagyon fontos lenne a minőség)/ szóval szeretnék véleményeket- tapasztalatokat kérni??? Előre köszönöm.(saját összespórolt pénzből venném )
16/F
Irigyellek, hogy 16 évesen van összespórolt pénzed egy iPhone-ra... De vegyük komolyan.
iPhone egyértelműen a legjobb ezek közül, viszont 16GB tárhely rettenetesen kevés, az 5S pedig nagyon hamar el fog avulni. Nagyon megbánnád bármelyiket. Az LG G3 pedig egy baromság. Az 1440p eszi az akkumulátort, a GPU pedig képtelen számolni vele, küszködik a játékokkal. Egy LG G2-vel, vagy Oneplus One-nal sokkal jobban járnál.
Ha a kevésbé rosszat kell választani, G3, de a helyedben tényleg egyiket se venném meg.
Köszönöm szépen! Hát voltam nyári munkán még + ösztöndíjas vagyok szóval így van igen. Mindent apránként veszek meg ahogy van rá pénzem.
Szóval akkor nem éri meg se az iPhone se az LG? :)
Köszönöm szépen a válaszod!
Bence, köszi a válaszod, viszont az LG G4 drágább az iPhone 5s- él , ezért is nem tudok dönteni. Remélem érted hogy miért nem! Nem tudom hogy melyik lenne a legjobb nekem. :)
Köszi a válaszod bevontam a körbe az LG G4-et is :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!