Letöltöttem valamit, vártam rá jó sokat, de mikor felugrott a mentési ablak, akkor véletlenül kiikszeltem. Ezzel semmissé tettem az egészet, vagy megtatálom még valahol?
Kicsit konkrétabban is fogalmazhattál volna. Ha letöltötted, akkor miért ugrott volna fel mentési ablak? Hisz már kiválasztottad, hogy hova szeretnéd letölteni.
(konkrétan csak 1 eset jut eszembe, ahol netán ez fordítva lehetne)
Mivel töltöttél le? Böngészővel?
Ha igen, akkor mindegyik böngészőben van egy olyan, hogy letöltések. Ott pedig megtalálhatod, hogy hová is mentette. pl. google chrome esetén: megjelenítés a mappában.
Ennyi infóval sajnos nem tudok/tudunk mit kezdeni. Kicsit írd le pontosabban.
Igen, lényegében ez az az eset, amire gondoltam.
El kell, hogy szomorítsalak, de minden bizonyára azt újból kell töltened. Valószínűleg a gépeden nincs.
De nem az érdekel, hogy mit töltesz le, mert felőlem a tevék nemi életét is töltheted xD csak azt, hogy mivel. Senki se fogja kideríteni/beazonosítani, hogy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!