Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltöttem valamit, vártam...

Letöltöttem valamit, vártam rá jó sokat, de mikor felugrott a mentési ablak, akkor véletlenül kiikszeltem. Ezzel semmissé tettem az egészet, vagy megtatálom még valahol?

Figyelt kérdés

2015. nov. 11. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit konkrétabban is fogalmazhattál volna. Ha letöltötted, akkor miért ugrott volna fel mentési ablak? Hisz már kiválasztottad, hogy hova szeretnéd letölteni.

(konkrétan csak 1 eset jut eszembe, ahol netán ez fordítva lehetne)

Mivel töltöttél le? Böngészővel?

Ha igen, akkor mindegyik böngészőben van egy olyan, hogy letöltések. Ott pedig megtalálhatod, hogy hová is mentette. pl. google chrome esetén: megjelenítés a mappában.

Ennyi infóval sajnos nem tudok/tudunk mit kezdeni. Kicsit írd le pontosabban.

2015. nov. 12. 00:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig ez egy olyan eset, ahol utólag kérdezi, hogy hova mentse. (Nem akarok konkrétabb lenni, kevesebbért is tiltottak már ki 3 napra, és a kérdést is tötölték) megnéztem a letöltéseknél, de nem találtam, még a keresőbe is elkezdtem beírni a nevét, de úgy se találta. A letöltési előzményeknél se volt. Úgy töltődik le, hogy először a megnyitott oldalon kell megvárni míg eléri a 100% ot, aztán megkérdezi hova mentse, es utána néhány másodperc alatt megvan.
2015. nov. 12. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, lényegében ez az az eset, amire gondoltam.

El kell, hogy szomorítsalak, de minden bizonyára azt újból kell töltened. Valószínűleg a gépeden nincs.

De nem az érdekel, hogy mit töltesz le, mert felőlem a tevék nemi életét is töltheted xD csak azt, hogy mivel. Senki se fogja kideríteni/beazonosítani, hogy ki vagy.

2015. nov. 12. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Egyébként semmi zavarbaejtő sincs abban, amit le akartam tölteni, csak tényleg megjártam már vele egyszer.
2015. nov. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!