Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gepnek mi baja lehet, ha a...

A gepnek mi baja lehet, ha a monitor nem kapcsol be?

Figyelt kérdés

Nemreg hivtam a szerelot,azt mondja,a monitor megy nala.Nekem itthon nem mukodott...

A gepet nem is vittem be a monitorral.

Valoszinu a gepnek lesz valami baja??:((

2015. nov. 11. 12:44
 1/9 redghost ***** válasza:
Hány monitor csatlakozó van a gépeden?
2015. nov. 11. 12:48
 2/9 Tengor ***** válasza:
Igen, a gépnek lesz baja. Vidd el azt is a szerelőhöz!
2015. nov. 11. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:

1.

Csak egy szerintem,miert?

2015. nov. 11. 13:25
 4/9 redghost ***** válasza:
Gondoltam hogy az alaplapiba dugtad, de ha a monitor LED világít de nem írja ki hogy nincs jel és nem mutat semmit akkor lehet hogy a proci vagy az alaplap tönkrement sajnos.
2015. nov. 11. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vilagit a led.
2015. nov. 11. 16:16
 6/9 redghost ***** válasza:
Áramot sem kap a monitor?
2015. nov. 11. 18:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Voltunk a szerelőnél,és nála működött,elvittem a gépünket hozzá, és most már azzal is...rejtély...

Járt már így valaki???Végül is jó hír, hogy nem kell javítani, vagy újat venni, stb...csak nem értjük...

2015. nov. 13. 08:26
 8/9 Tengor ***** válasza:
Táp hibás géppel volt már hasonló. Totál szétszedtem, legaranciáztattam az egyes részeit és semmi. Kivettem a házból a tápot, visszaraktam és azóta is megy a gép.
2015. nov. 13. 09:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát én csak örülök, hogy műkodik.De ha táphibás is hibás, valamiért csak nem ment, pedig vagy 2 napig itthon próbálgattuk, de nem indult, a szerelőnél meg igen...
2015. nov. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!