Miért nem indul a Windows (7)? Mi a megoldás?
Frissítés után újra indult, aztán bejön a (kék) üdvözlő képernyő és el kezd feketén villogni. Ez után röviddel a következő szövegű hiba üzenet jelenik meg:
"LogonUI.exe - Alkalmazáshiba"
"A 0x776802c0 címen található utasítás a 0x00000000 memóriacímre hivatkozott. A memória területen nem végezhető művelet:read
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra"
Az OK után folytatódik a villogás.
"A cégnek a legutóbbi patch-keddi csomagban sikerült olyan frissítést kiadni, melynek hatására a támogatott Office-verziók egyes HTML-alapú levelek megjelenítésekor lefagytak, valamint a bekapcsolt érintőképernyő melletti bejelentkezés is meghibásodott. Mindkét hiba Windows 7, 8.1 és 10 operációs rendszereken is fellépett. A KB3097877 ráadásul kritikusnak minősített (felhasználói közreműködés nélküli távoli kódfuttatásra lehetőséget adó) sérülékenységet javított, így számos vállalati üzemeltető előzetes tesztelés nélkül telepítette azt a céges gépekre, az eddigi szokásoknak megfelelően.
A pórul járt üzemeltetők és felhasználók szakmai fórumokon igyekeztek kideríteni a hibák okát, a Microsoft pedig visszavonta a hibás frissítést és kiadta helyette a javított verziót. Azt pusztán a hozzászólások száma és a twitteres bejegyzések alapján persze nehéz felmérni, hogy a hiba milyen gyakorisággal jött elő, de a témával foglalkozó Reddit és TechNet oldalak alapján egyáltalán nem elszigetelt, keveseket érintő volt a probléma."
Minden ilyen probléma a Windows frissítések telepítése után következik, a Microsoft mostanában nagyon erőlteti ezt (volt a win10-nél is egy frissítés ami félmillió gépet tönkretett kb.), a lényeg, hogy szerintem ami normálisan működik azt minek módosítani ilyen frissítésekkel? Azt javaslom telepítsd újra a géped, utána aktiváld a Windows-t, tiltsd le a frissítéseket.
Az én tapasztalatom az, hogy a frissítések csak lelassítják a géped és elfoglalnak a memóriából egy csomót...Nem ajánlatos ha nem akarod minden hónapban újratelepíteni a géped!
Bocsi a hosszú válaszért, remélem segítettem.
Ha nem az az ESET, ami, akkor nekem sem töltötte volna be a Windows7-t. Pedig nem is érintőképernyős lapos.
Előbb nem engedte át ezt a "kritikus" frissitést az Update-ról, aztán amikor jött a javított, azt automatikusan telepíteni nem hagyta. Előbb ellenőrizte a memóriát és mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!