Energiatakarékos gép otthonra?
Figyelt kérdés
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy otthonra szeretnék egy energiatakarékos számítógépet. A gép rengeteget megy, több mint 12 órát naponta, ezért fontos, hogy ne fogyasszon sokat:) Internetezésre,és youtube videók nézésére van használva. Nagyobb számítógépes játékok nincsenek is a gépen, nem játékra van használva. Esetleg, ha kész gép nincs energiatakarékos, akkor segítenétek összeállítani egyet? Nőként sajnos kínai minden:D2015. nov. 10. 08:49
11/47 P.O.C. válasza:
Elírtam a proci 14 166 Ft, de a végösszeg nem változik.
12/47 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!! Ezek közül azt sem tudom, hogy mi micsoda, de köszönöm szépen!!
2015. nov. 10. 12:37
13/47 A kérdező kommentje:
Ebben minden benne van, ami kell egy gép működéséhez?:D
2015. nov. 10. 13:19
14/47 A kérdező kommentje:
Illetve melyik honlapot nézted?
2015. nov. 10. 13:27
15/47 Közveszélyes Kontár válasza:
pcx.hu godolom (netan ipon.hu) te pcx rol kerted nem?
#10 mivel 80ezer ez es 150ezerbe belefer
egy Samsung Pro 128/256 os ssd szerintem nem lenne penzkidobas vagy igen?:D
16/47 Közveszélyes Kontár válasza:
monitorod van
kell még:
billentyüzet
egér
hangfal vagy fejhalgató
és webkamera ha hasznaljatok
17/47 Közveszélyes Kontár válasza:
pcx.hu n nem adta ki ezt
no de mindegy, legfeljebb a maradek penzt elteszitek vagy masra szanjatok
18/47 A kérdező kommentje:
Videókártya nem kell bele? A memória az elég?:D
2015. nov. 10. 13:42
19/47 P.O.C. válasza:
Billentyűzet, egér, és hangszóró nincs. De azokat már te is ki tudod választani.
Azért nem írtam, mert ilyenek szoktak kallódni otthon a felhasználóknak.
Nincs nagy jelentősége ilyet veszel, inkább a minőség a lényeg. És kell egy tápkábel is, mert a táp OEM kiszerelésű és ahhoz nem adnak.
Ezek +/- 5000 Ft.
20/47 P.O.C. válasza:
pcx.hu
videokártya, hangkártya, hálózati kártya, stb. Integrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!