Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Neki álljak egyedül?

Neki álljak egyedül?

Figyelt kérdés

2 éves laptopom még nem volt tisztítva, nagyobb terheléskor szinte forró levegőt fúj ki.

Nem vagyok egy számítógép zseni, de nem is egy analfabéta. Ezért úgy gondoltam neki állok egyedül szét szedni, már vettem hozzá hővezetőpasztát, törlőkendőt tisztítószert meg kesztyűt is. Kellhet még valami hozzá??

Neten néztem videokat nem gondolom , hogy nagy dolog(ezért nem adnék ki 5 ezret)

Szerintetek neki álljak vagy hagyjam inkább szakira.

Persze ha bonyolultabb a dolog mint gondolom nem sajnálnám rá a pénz.

2015. nov. 9. 18:00
 1/2 Lajos54 ***** válasza:
100%

Típusa válogatja, hogy mennyire könnyű szétszedni. És hát a leírtakon kívül néhány szerszám is kell. Azt viszont Neked kell eldöntened, hogy nekiállsz-e.

Én azt mondanám, hogy nem nehéz biciklizni, de én régóta tudok. Aki most ül rá először, nagyot eshet...

2015. nov. 9. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
a csavarozást és az alkatrész kiszedést kb meghatározott sorrendbe kell csinálni, mert eléggé egymásra van építve minden, ha ez megy, akkor csináld.. pcnél persze sokkal egyszerűbb, ott nem számít a sorrend, de ha ennyire aggódsz, vidd el szakihoz.
2015. nov. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!