Hogyan tudom kitörölni Tumblr-on a blogomat?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nem hasznalom, viszont nemtudom h hogyan toroljem ki....2 blogom van es az egyiket nem hasznalom a masikat pedig igen.Na es ki akarom torolni amelyiket nem hasznalom, mindent probaltam mar de nemtudom torolni sehogysem.
Ha esetleg telefonfuggo lenne ez a dolog akkor nekem LG L70es telom van:)
2015. nov. 8. 13:14
1/1 anonim válasza:
Gépen lépj be, a Dashboard-on kattints fent az Account ikonra, ott arra a blogra, amit törölni szeretnél. Aztán oldalt pedig kattints az Edit appearance (vagy valami ilyesmi) fülre, görgess le, és ott legalul fogod látni a Delete blog gombot. Katt rá és ints neki búcsút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!