Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik processzor jobb a mai...

Melyik processzor jobb a mai játékokra?

Figyelt kérdés

Amd phenom II x2 555 (alaplapom átalakítja II x4 b55)

vagy

Amd phenom II x3 720 (alaplapom négymagosítja)

Arra lennék kíváncsi melyik jobb játékra?

Tudom egyik se mai. Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2015. nov. 8. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
de biztos hogy tudod négymagosítani? tudod nem mindet lehet mert van amiben hibás a 4. mag.. egyébként egy x3 720 magában már nem elég a 3 magjával(én úgy próbáltam és a legújabbak már nem mennek rajta) 4 maggal csak tippelgetni lehet
2015. nov. 8. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:

A magfeloldásra csak akkor vállalkozz, ha tudod mit csinálsz. Ugyanis amíg engedélyezve van bármelyik letiltott mag, addig rendszeren belül nem fogod tudni mérni semmivel a hőmérsékletet (a setupban továbbra is rendesen fog megjelenni).

Egyébként a két processzor teljesen ugyan az, csak a letiltott magok száma tér el.

2015. nov. 8. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor mind kette processzor kb ugyan azt tudja és a játékokat is ugyan úgy viszak ha kioldom a letiltott magokat? És igen tudom hogy hogyan kell feloldani a magokat.
2015. nov. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!