Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen vésztöltő kompatibilis...

Milyen vésztöltő kompatibilis az Lg Leon telefonnal?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy vésztöltőt de nem tudom , hogy a telefonomhoz melyiket kell megvenni.

Illetve melyik boltokban lehet venni vésztöltőt?

#vésztöltő #LG Leon #Li-on BATTERY 1900mAh
2015. nov. 8. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindegyik aminek a csatlakozója megfelel.
2015. nov. 8. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma már minden telefonhoz ugyanolyan töltő kell, így mindegyik kompatibilis vele.
2015. nov. 8. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is a csatlakoztató miatt aggódtam hanem inkább az aksijáért.Mivel az csak 1900mAh-es és gondolom egy 2800mAh-es power bank nem tenne jót vele.Vagy teljesn mindegy , lehetne akár 10000mAh is?
2015. nov. 8. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb a vésztöltő kapacitása (mAh), annál több feltöltésre elegendő szufla fér bele. Tehát jobb ha nagyobb.
2015. nov. 8. 10:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem.

És az se gond , hogyha a telefon aksija csak 3,8V de a vésztöltőé 5V?

Illetve melyik márka vagy típus az ami nem adja fel a szolgálatot olyan könnyen?Úgy értem , hogy én elég sokat használnám és fontos az is , hogy ne legyen törékeny (pl a táskámba simán be merjem rakni nem tartva attól hogy eltörik vagy ilyesmi)

2015. nov. 8. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
A kapacitás nem számít ebben a kérdésben.
2015. nov. 8. 10:23
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

pl ez jó lenne hozzá,

2015. nov. 8. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha USB-n tudod tölteni a telefonodat (márpedig minden 6-8 évnél újabb okostelefont lehet), akkor jó hozzá.
2015. nov. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!