Mi lehet a probléma? Mit tegyek?
Még amikor kijött a win10, akkor hallottam olyanokat, hogy előfordult indokolatlanul az FPS drop, illetve néhol magasabb ping, ezek sem mindenkinél jelentkeztek. De mostanában nem hallok felőle. Én még maradtam 8.1-nél. Teljesen meg vagyok vele elégedve, jobban, mint a win7-tel.
Sok minden okozhatja. Akár vírus. Vagy háttérben futó fölösleges program. Vírusirtót én nem használok, néha azok is képesek fogni a gépet, ha használsz, akkor próbáld meg kikapcsolni játék közben.
Egyébként mi számít komolyabb játéknak? Remélem nem a tetris :D
A kifagyás is több mindentől lehet. pl. túlmelegedés (bár inkább restart/leállás)
A billentyűzet felcserélődésnek lehet nem ehhez van köze. A játék beállításoknál max visszaállítod.
Nyisd meg a feladatkezelőt (cltrl+shift"esc) és teljesítmény. Ott nézd meg a grafikonokat. Kell lennie egy olyannak is, hogy erőforrás figyelő.
Egy kicsit részletesebb leírás sem ártana. Pl. win10-en ezelőtt futott? Frissítetted a drivereket? Lehet semmi probléma az op rendszerrel, hanem valami mással van gebasz
Mindegy nem fogom szerelőhöz vinni, a Win 10-et kb. 2 hónapja használom és kb. 1 hónapja cserélődött fel úgy a billentyűzet... Ami nem csak a játékban de itt is pl. fordítva írná a betűket csak már átszoktam sajnos. :/
A win 8-at próbáltam, nekem az nem tetszett a legjobban, szóval a win 7-hez térek vissza, az volt számomra a legjobb. A win 10 majd évek múlva hátra megjavul, de nem tökölök vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!