Mindennapos használatra elég az alap felszereltségű MacBook Air 13"?
4GB RAM
128GB SSD
Köszi a válaszokat.
Mondjuk azt nem teljesen értem, hogyha csak netezni, szöveget szerkeszteni akar, akkor minek 350k-s gép...
G.
Minimális mértékben stabilabbak, biztonságosnak meg egyik operációs rendszert sem nevezném, ez a felhasználón múlik.
"Egyéb dolgokra is kéne a gazdasági életben, amihez ha jól tudom a Mac gépek jobban passzolnak."
Ez mit jelent?
Ne értsd félre, nem lebeszélni akarlak, én napi 10+ órában használok egy Macbook Pro-t és elégedett vagyok vele de programozáson, zeneszerkesztésen meg bizonyos Adobe termékek használatán kívül nem jut eszembe olyasmi, amihez "jobban passzol".
#18: Ezt általában olyanoktól hallom, akiknek amúgy iPhone van a zsebükben.
Ha az ár/érték arányt nézzük, a Macbook Pro az egyetlen Apple termék, amit van értelme megvenni, ennek ellenére mindenkinek iPhone-t látok a kezében, holott közel kétszer annyiba kerül, mint a konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!