Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segítene? Több helyről...

Valaki segítene? Több helyről is letöltöttem a "Mario & Luigi" nevű játékot Windows XP-re, de nem működik, .

Figyelt kérdés

..., arra rájöttem, hogy valami MS-DOS program hiba van és nem ismer fel valami ".PIF" fáljt. Azt írja:

"

16 bites MS-DOS alrendszer

C:\DOCUME~1\[felhasználónév]\Asztal\Mario.pif

Érvénytelen programfájlnév - ellenőrizze a .PIF fájlt. Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'Bezárás' gombra.

"

2010. márc. 18. 20:20
 1/3 ThodEE GoD ***** válasza:
próbáld meg a kompatibilitását DOS ra tenni vagy Win 95re
2010. márc. 18. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

megoldás, a Windows 98 telepítése helyett az ingyenes DOS emulátor, a DosBox.

Van hozzá leírás nem bonyolult a dolog.

Ezzel a emulátorral életre lehet kelteni a játékokat, úgy hogy a kép és hang is úgy legyen ahogy annak lennie kell.

[link]

[link]

2010. márc. 19. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a DosBox-ot, telepítettem is, de miután leírtam a helyét a játéknak és entert nyomtam, akkor sem indult be a játék. Mit rontottam el?
2010. márc. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!