Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom állítani a fényerejé...

Nem tudom állítani a fényerejét a laptopomnak, van valami megoldást rá anélkül, hogy újra raknám a gépet?

Figyelt kérdés
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Acer Aspire E5-571G-31J4 laptopom, és az egyik napról a másikra egyszer csak nem tudom állítani a fényerejét valamiért. Se a billentyű parancsra, se a beállításoknál lévő csúszka állítgatására nem csinál semmit :/ Tudnátok erre valami jó megoldást? :D

2015. nov. 5. 16:44
 1/2 anonim válasza:

Laikusként én azt csinálnám:

Menj a keresésre a tálcán,vagy a csempe felületen win8.x alatt,és írd be hogy eszközkezelő.

Nyisd meg,keresd meg a monitort,azon belül a képernyődet,jobb egérgomb,illesztőprogram frissítése,frissítés az interneten,stb.Ha nem használ,menj föl ide:

[link]

Keresd meg a típus alapján a gépedet

( Aspire E5-571G )

majd ha kidobta a drivereket,menj rá a

"Need to know the hardware on your system to choose the right drivers?",és ez letölt neked egy programot,ami segít(Acer Care).A többit nem tudom,nincs acer gépem,így a program nem ismer fel rajta semmit...

(feltételezem megmondja,melyik drivereket kell letöltened.Ha az megvan,az oldalon válaszd ki,ami kell,töltsd le,csomagold ki,és telepítsd...)

Sok sikert!

2015. nov. 5. 23:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is valami driverre gondoltam, azt az oldalt néztem én is, de nem találtam meg, hogy melyik driver lehet az, amelyik erre jó... Arra a letöltős cuccra meg azt írja, hogy nem támogatott az én számítógépem...
2015. nov. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!