CS GOból ki tiltottak 1 hétre mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Nova 3 vagyok és elmentem egy versengőre egyedül én hoztam a mecset fogyatékos csapatom volt tök jól játszottam és egyszer csak ki kickeltek pedig én voltam az első tudom vannak ilyen fogyatékosok de nem lehet valahogy ezt az 1 hetes bant elvetni mert tényleg semmi oka sincs előre is köszönöm a válaszokat2015. nov. 5. 11:41
1/2 Argloss válasza:
Várni, hogy leteljen az 1 hét. Ennyi időre nem szoktak csak úgy eltiltani valakit, mert kidobják a meccsről...
2/2 anonim válasza:
Tuti hogy csináltál valamit, olyan nincs hogy azért kickelnek ki és kapsz bant, mert jól játszottál.
Nekem inkább az a tippem (már ahogy beszélsz azokról a csapattársakról) hogy text/voice chaten inzultáltad őket. Akkor nem kell csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!