Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van-e a Vodafone Smart 4 Fun...

Van-e a Vodafone Smart 4 Fun (VF 685) típusú mobiltelefonban GPS?

Figyelt kérdés

Akinek van a birtokában Vodafone Smart 4 Fun (VF 685) típusú mobiltelefon írja meg legyen szíves, hogy van -e rajta GPS, mert az enyémen a csomag doboza szerint van, de egyébként szerintem nincs ( a telefon dobozán már nem szerepel)!

Néztem a neten a leírásokat ott azt írják van, a kézikönyv nem említi, én a beállításoknál nem találom. Aida nem írja, navizni nem tudok.

Köszönöm!

2015. nov. 4. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen telefonom de mivel Androidos 100% hogy van rajta GPS.Esetleg helymeghatározás néven szerepel.Ha nincs rajta navigációs program akkor tölts le egyet és próbáld ki.
2015. nov. 4. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam, jelet nem talál.

Eszerint nincs:

[link]

Dobozán viszont szerepel.

2015. nov. 5. 05:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Eszerint viszont van:

[link]

2015. nov. 5. 05:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt is írja.

[link]

Nézd meg a 75.oldalt.

[link]

2015. nov. 5. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben visszavittem a készüléket, ott sem találtak rajta GPS-t, így a pénzt visszakaptam.
2015. nov. 6. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!