HDMI->VGA átalakító van? Ha van akkor tudtok linkelni?
Figyelt kérdés
A PS3-hoz kellene hogy monitorra tudjam kötni.2015. nov. 2. 09:22
2/8 anonim válasza:
VGA -> Video Graphics Array
HDMI -> VGA NINCS! Bár sok paraszt így ismeri, de a VGA nem kimenet... D-SUB-nak hívják!
3/8 Tengor válasza:
#2, tényleg ezen kell pörögni? Ügyes vagy, hogy erre felhívtad a kérdező figyelmét, jár a buksi simi neked, de sajnos a céljaihoz nem jutott közelebb.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem kell problémát csinálni :) Nem kell egyből lebarmozni akkor D-SUB
2015. nov. 2. 14:34
5/8 A kérdező kommentje:
De akor HDMI->D-SUB van?
2015. nov. 2. 14:35
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként #1 amit küldtél az nem hinném hogy jó :/ Nincs valami magyar oldal? Mert árgépen néztem és dobott ki pár találatot csak nem vagyok biztos benne hogy működne...
2015. nov. 2. 14:39
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Ohh.Köszi.Már kezdem elveszni mert sokan mondtág, hogy ez baromság...Digitálisról nincs átalakító analógra :/ De ezekszerint ez is jó (már rátaláltam régebben csak azt hittem hogy nem jó)
2015. nov. 2. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!