Össze lehet e kötni a számítógépet a videólejátszóval?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi van e olyan kábel amivel ezt meglehet oldani?2010. márc. 18. 14:09
1/3 anonim válasza:
Össze:
Az általam ismert mód ,hogy veszel egy tvtunert, vagy videorögzítő kártyát. Ezeket s-video,rca , rca->jack kábelekkel általában össze lehet kötni. Nekem tv kártya composite (RCA) bemenetére van dugva a beltéri, egy scart->rca kábellel. Ha fel akarsz venni, két mód van.
Tömötítve veszel fel, akkor vagy gyors gép kell,vagy drága kártya. Ha nem tömörítve,akkor meg sok helyet foglal,de ekkor később még összetömörítheted.
2/3 omadjoe válasza:
igen lehet. én egy ASUS V3000 AGP 4Mb-os videokarival, és egy goldstar (LG elődje) videoval csináltam. erre egy speciális kábelt csináltattam, és használtam. haver elektromüszerész, és ö csinálta a specko kábelt. most a kábel egy fényképész ismimnél van, mert ő használja, pedig lefényképeztem volna neked, h. hogyan van megcsinálva. de az elöre elkészitett kábelekböl is össze lehet legozni a kivánt kábelt. kell egy scart kábel aminek cserélhetőek a végei. + egy olyan kábel, melynek egyik vége 3,5-es jack dugo van, a másik oldalon 2 db RC dugo. Utolso kábel a hangkari, és a scart RC dugoihoz kell. és láss csodát müködik. az épitett kábelem a jelet oda-vissza tudta adni, annélkül, hogy dugdozni kellett volna a ki-, v. bejövö oldal bármelyik csatiját.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen sokat segítettetek :))
2010. márc. 19. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!