Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná hogyan...

Valaki elmagyarázná hogyan működik a deviantART?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki elmagyarázná nekem hogyan működik az oldal, hol kell regisztrálni meg ilyesmik? Ha valaki regisztrált elmondhatná a tapasztalatait mert egyáltalán nem értek hozzá, csak mondta pár ember hogy kéne regisztrálnom mert szerintük jól rajzolok. Megnéztem az oldalt és nagyon tetszik csak nem értek hozzá...valaki el tudná nekem részletesen magyarázni hogyan működik ez ? A válaszokat előre is köszönöm:)

2015. nov. 1. 11:10
 1/5 anonim válasza:

Szerintem senki nem fogja részletesen elmondani, mivel úgy működik mint a legtöbb megosztós honlap.

Regisztrálsz, feltöltöd a képet a kategóriába, lehet taggelni. Kész.

A képek alá lehet kommentelni, szavazni stb...

2015. nov. 1. 12:41
 2/5 A kérdező kommentje:
regisztrálásig eljutottam...de ha fel akarok tölteni egy képet, akkor hol kell kategóriát kiválasztani?
2015. nov. 1. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Feltöltésnél van egy hosszú lista, onnan kell kiválasztani, ilyenek vannak, hogy Traditional, Digital, Literature meg hasonlók. Addig nem is engedi felrakni a képet, amíg kategóriába nem tetted.

(Amúgy meg készülj fel, hogy van egy pont, ami után egy elég durva fétisbánya lesz az egész oldal, vigyázni kell.)

2015. nov. 2. 07:28
 4/5 anonim válasza:
mit jelent, hogy fétisbányászat? hogy érted?
2016. jan. 26. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Fétis, vagyis az emberek a perverióiakt rajzolják le. Összökötözött macskafejú, lányestű karakterek, akiknek valaki a talpát csiklandozza, például.
2021. máj. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!