Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Op. Rendszer pendrive-ról?

Op. Rendszer pendrive-ról?

Figyelt kérdés
Ha az operációs rendszert ráteszem egy pendrive-ra, és az elsődleges BOOTolási lehetőségnek az usb-t állítom be, akkor az olyan lenne mintha SSD-m lenne? Vagy ez hülyeség?

2015. nov. 1. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Windows esélytelen hogy sikerül pendrive-ra rakni.Linux esetén a DSL és a Puppy lenne jó,nem olyan mintha SSD lenne mivel ezek a disztrók a RAM-ra mentenek ami újraindításnál törlődik.Pendrive meg nem lesz hosszú életű ha rátelepítesz egy teljes értékű OS-t.(túl sok írás stb. egy idő után tönkremehet)
2015. nov. 1. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, én évek óta pendriveról telepítem a Windowst minden gond nélkül. Van a Microsoftnak egy programja erre, hogy a fájlt átalakítsa bootolhatóvá és így fel lehet telepíteni.
2015. nov. 1. 01:25
 3/8 anonim ***** válasza:
#2.A kérdező fel szeretné tenné az OS-t pendrive-ra nem telepíteni a HDD-re.
2015. nov. 1. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha csak szimplán fel akarja rakni az usb-re, akkor miért akarja beállítani, hogy arról bootoljon? Mit bootol rajta?
2015. nov. 1. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Már rájöttem mit akar, gondolom az usb-re akarja telepíteni mint egy normál Windowst, így már értem.
2015. nov. 1. 01:33
 6/8 fersk ***** válasza:

Portable Windows... :)

A Microsoftról sok mindent lehet mondani, de hogy hülyék lennének, azt kétlem.

2015. nov. 1. 06:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Fel lehet rá tenni, de lassabb lesz mint egy hdd.

Minimális sebességgyorsulást elérhetsz egy pendriveval readyboostot használva

dirtywindowson van egy cikk róla "Windows: ReadyBoost, a szegény ember SSD-je" néven (nem engedi belinkelni)

2015. nov. 1. 08:28
 8/8 A kérdező kommentje:
#5-ös igen, azt akartam, de már mindegy. Csak azért kérdeztem, mert két hónap után szervízbe kellett vinni a laptopom, mert bekrepált a HDD és csak szimplán gindolkodtam rajta mi lenne ha..
2015. nov. 1. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!