Az, hogy van hogy laptopon és számítógépen betudok jelentkezni a facebook fiókomra de viszont telefonon meg egyáltalán, hogy nem tudok és miért?
Szia. Az első válaszoló vagyok. Azért nem mindegy, mert ha régebbi telefonod lenne(olyan amin meg op.rendszer sincs), akkor könnyen tudtam volna segíteni, mert én is megjártam azzal, ha pedig windows phone-os telefonod lenne, akkor is tudnék segíteni, mert azzal is megtapasztaltam, de androidon még nem, ott mindig sikerült. Igaz, hogy egyszer a tesóm megkért, hogy lépjek be az Androidos tabletjén, mert nem tudott. Amíg sikerült, párszor újra kellett indítsam a tabletet.
A lényeg az, hogy még annyit kéne mondj, hogy a facebook milyen hibaüzenetet ír ki, és hogy az alkalmazásból vagy böngészőből akarsz-e belépni.
Én egyszer mikor így jártam, akkor megpróbáltam laptopról belépni, és kérte azt, hogy az ismerőseimet ismerjem fel képekről(be kellett pipáljam hogy ki van egy képen), és akkor beengedett volna, csak én nem értettem, hogy mivan, és elrontottam a lehetőséget. Otthon pedig a már ismert gépen megkérdezte, hogy én voltam-e az aki ekkor, és itt megpróbált belépni, én megnyomtam, hogy igen, és meg is volt oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!