Létezhet hogy egy hp250 g4 laptop szinte netezésre is alkalmatlan? Intel celeron N3050 Black 4gb ddr3 ram Intel hd graphics 4400?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 17:32
1/3 szántóvető válasza:
igen.a proci 6Wattot fogyaszt.leírom még egyszer,hat watt a legnagyobb fogyasztása.
soha nem volt benne hd 4400 igpu,ezt nem tudom ki mondta neked.ennél gyengébb van benne.gondolom cpu limit van youtube,vagy rosszabb esetben böngészés közben.
kiadtál érte 90 ezret?95-ért találtál volna i3-asat aminek a teljesítménye többszörös ehhez képest.
2/3 A kérdező kommentje:
nem nagyon értek hozzá,és az eladóra hallgattam.a hd4400 pedig a papíron van amin hirdette,rá van ragasztva a gép dobozára onnan írtam le az adatokat..
2015. okt. 30. 18:32
3/3 szántóvető válasza:
próbáld visszavinni és kicserélni.jobban jársz,akkor is ha rá kell fizetned valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!