Szerintetek az Iphone 5s vagy az LG G3 telefon a jobb?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 20:23
1/4 Bence2601 válasza:
Iphone az divatmárka, drága és annyi pénzért sokkal jobbat is lehet venni. Ha árukeresőn összehasonlítod a 2 telefont sok különbséget fogsz látni. Az LG ára alacsonyabb kb 50 ezer Ft-al, az előlapi és hátlapi kamerája is jobb, a kijelző felbontása magasabb, az akkumlátor kapacitása is magasabb, maga a telefon is nagyobb... Lehetne sorolni még. De ha te iOS rendszert szeretnél vagy csak jobban tetszik az Iphone akkor vedd azt, amint említettem az iphone csak egy divatmárka szerintem.
2/4 anonim válasza:
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Ha nem egy évre veszed, szerintem az 5S megbízhatóbb.
3/4 anonim válasza:
Szerintem azt nézd, a te céljaidra melyik felel meg jobban, ha mindkettő, akkor az ár alapján dönts. Mindkét márka elég jó, persze van, akinek státusszimbólum az iphone, de ha neked ez nem számít, nem ciki ha LG-d van. Van ismerősöm akinek LG készüléke van és nagyon szereti
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos az eddigi Androidos készülékeim feladták kb. 2 év után a küzdelmet, azért is nézegettem az i5s-t. Viszont! Az Iphone-nak elég borsos. Az IOS op.rendszer milyen?
2015. nov. 2. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!