Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki lehet valahogy kapcsolni a...

Ki lehet valahogy kapcsolni a folyamatosan felugró "nagy meghallgatás veszteséget okozhat" ablakot laptopon? (windows 10)

Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ilyen ablakról még életemben nem hallottam, biztos ezt írja ki?
2015. okt. 28. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, win7-ről frissítettem és azóta mindig beáll 42es hangerőre és amikor feljebb szeretném tekerni minden egyes alkalommal ezt írja ki. A beállításoknál se találtam semmit, hogy hol lehetne kikapcsolni.

[link]

2015. okt. 28. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet kikapcsolni! Androidos telefonokon is (legalábbis Samsungokon) is létezik. El kell viselni, bár a lokalizációs osztály asztalára odacsapnék. Milyen fordítás ez? xd
2015. dec. 20. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Samsung okostelefonom van, de nincs rajta. Hehe, letiltotta az Eset Mobile Security.
2015. dec. 20. 13:27
 5/8 LostSilverBook válasza:
Igen valóban ezt írja ki és rohadt idegesítő. Én Laptopról nyomom a filmeket este, hogy ne zavarjam a családot, így fülhallgatót felrakom és elindítom a filmet, majd észlelem, hogy lehetne rajta hangosítani és film közben feltekerem a hangot, akkor beleordít a fülembe egy Figyelmeztető hang, hogy majdnem megsüketülök, csak azért, hogy figyelmeztessen, hogy ha feljebb tekerem, akkor megsüketülhetek, persze addig semmi baja nem volt a fülemnek a hangerővel, csak a figyelmeztető szöveg megsüketített, a filmet nem láttam a felugró kék ablaktól, amíg ki nem nyomtam az "engedélyez" gombbal, majd mivel ekkor még nem történik semmi a kattintás után, így újra mehetek rá a hangosító gombra és így már engedi hangosítani... Borzalom. Amúgy szerintem a kérdező arra gondol, hogy van-e a vezérlőpultban valami hosszabb elérési mód sokadik ablakban, ahol ki lehet valamit pipálni-e, hogy ez megszűnjön vagy, hogy van-e egy egyszerűbb hack-elési mód rá.
2016. szept. 7. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem tesz ilyet soha, igaz, nem használok fülest.
2016. szept. 10. 13:08
 7/8 A kérdező kommentje:
5/6-os válaszoló, igen pontosan arra gondolok, mert a probléma azóta sem oldódott meg és mindig mindent fülessel hallgatok, a sorozatokat meg végképp. Nekem mondjuk figyelmeztető hang nincs rajta (vagy azt sikerült leszednem régebben nem emlékszem), de még mindig nagyon idegesít, hogy folyton állítgatnom kell...
2016. nov. 13. 18:37
 8/8 anonim válasza:

Találtam róla egy angol nyelvű videót a youtube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=6TQCCNFidCE

Én a magyar windows-ban más elérési útvonalon találtam meg, amit a pasi a videóban mond:

Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Rendszer/Eszközkezelő/Hang-, video- és játékvezérlők/Realtek High Definition Audio

Ezután feljön egy ablak, ott kattints az illesztőprogram fülre és ahogy a videóban is látható, válaszd a "visszaállás az előző illesztőprogramra" gombot!

Na, nekem itt fuccsolt be a történet, mert nemrég újratelepítettem a windowst és nincs előző illesztőprogramom, szóval ez a gomb ki van kapcsolva. De nektek lehet, hogy működni fog.

2019. febr. 6. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!