Ki lehet valahogy kapcsolni a folyamatosan felugró "nagy meghallgatás veszteséget okozhat" ablakot laptopon? (windows 10)
Igen, win7-ről frissítettem és azóta mindig beáll 42es hangerőre és amikor feljebb szeretném tekerni minden egyes alkalommal ezt írja ki. A beállításoknál se találtam semmit, hogy hol lehetne kikapcsolni.
Találtam róla egy angol nyelvű videót a youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=6TQCCNFidCE
Én a magyar windows-ban más elérési útvonalon találtam meg, amit a pasi a videóban mond:
Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Rendszer/Eszközkezelő/Hang-, video- és játékvezérlők/Realtek High Definition Audio
Ezután feljön egy ablak, ott kattints az illesztőprogram fülre és ahogy a videóban is látható, válaszd a "visszaállás az előző illesztőprogramra" gombot!
Na, nekem itt fuccsolt be a történet, mert nemrég újratelepítettem a windowst és nincs előző illesztőprogramom, szóval ez a gomb ki van kapcsolva. De nektek lehet, hogy működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!