Milyen laptopot ajánlotok? Bővebben lent
amennyit rászánok: 100.000-110.000 ft (bár lehet túl naiv vagyok :D)
amire kéne: főleg multimédiás célokra. játszani abszolút nem szoktam így ez egyáltalán nem szempont. photoshopra szoktam használni, az fontos hogy zökkenőmentesen menjen, aztán a videókat jól játssza le akadás nélkül, focimeccseket szoktam nézni streamen, kb ennyi ami fontos hogy jól csinálja.
azért fordulok hozzátok mert nem igazán értek a gépekhez így nem tudom hogy ezekre a célokra a gép milyen tulajdonságai fontosak, hogy hány magos, milyen a videókártya vagy processzor ezek nekem sokat nem mondanak.
szóval örülnék ha ajánlanátok valamit, nem is kell konkrét laptopot csak hogy mire figyeljek a választásnál. köszi mindenkinek, mennek a zöld pacsik!:)
Jó akkor kb meddig kéne felmennem árban? :D és az érdekelne továbbra is elsősorban hogy milyen tényezőkre figyeljek oda, mi fontos a fentebb leírt célok esetén: a magok száma, processzor, videókártya stb. mert nekem sajna nem sokat mond hogy 2 vagy 4 mag de úgy tudom az főleg játékoknál számít szóval nekem nem szempont
19/L
Illetve, ezt a gépet ajánlom ennyi pénzért. Még jó is. 8kb9
Lenovo Z50-70 59-432132 notebook, fehér
ezekkel
Intel Pentium DC / 1,7GHz CPU | 4GB RAM, 500GB HDD | 15,6" (1920x1080) HD LED kijelző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!