Miért nem tudok letörölni egy mappát a gépemről?
Az vírusírtó mappámat szeretném letörölni ( avast ).
de nem engedi mert a rendszergazda engedélyezése szükséges, de én vagyok a rendszergazda tehát nem is értem.
megnéztem a a mappa tulajdonságait és azt írja ki hogy modosításhoz a létrehozó tulajdonos, rendszergazda, system, felhasználók és a trusted installernek van hozzáférése.
megpróbáltam azt megcsinálni hogy az egészet leszedem úgy ahogy van , de nem sikerült.
aztán a tulajdonságoknál láttam hogy írásvédettnél ott egy kis pipa, kipippantottam hogy ne legyen írásvédett majd azután megpróbáltam elmenteni , sikerült is , de hát mikor újra megnéztem persze nem csinált semmit , konkrétan telibeszarja mit szeretnék a gépemmel csinálni.
könyörgöm segítsetek ezt az avastot letörölni mert idegbajt kapok lassan :D!!
Menj a Vezérlőpultra > Programok telepítése és törlése >
jelöld ki az Avast-ot vagy amit éppen törölni akarsz > kattints a Törlés feliratra > engedélyezd az Uninstalálást azaz a törlést.
Így bármilyen általad telepített programot törölni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!