GRUB helyett Windows bootloader visszaállítása?
Az egyik windows frissítés nem akar települni, valószínűleg a Grub zavar be neki. Hogy tudnám visszaállítani az eredeti windows bootloadert arra az időre amíg frissül?
(win10 64bit,kali dual-boot)
KB3097617-es frissítés, elvileg csomó embernek problémája van vele. Nekem elmegy 30%ig aztán újraindul, kiírja hogy "sikertelen frissítés, módosítások visszavonása", megint reboot és csak aztán enged belépni. Az a baj hogy minden bekapcsoláskor megpróbálja a frissítést telepíteni (hiába állítgatom a windows updatet), szóval egy 10 perc mire eljutok az asztalig... Próbáltam a legtöbb dolgot amit interneten javasoltak, manuális frissítést, sfc/scannow hibakeresést, de nem működtek. [link]
Itt írta valaki hogy grubnál valami boot flaget állított be ami megoldotta (fogalmam nincs mi az), de gondoltam egyszerűbb ha egyszerűen kiiktatom a grubot a frissítés idejére (amennyiben az okozza a problémát)
Van, ugyanis gamerkedek :D
Köszi, akkor megpróbálom ezt.
Fel sem tudnám sorolni hogy mennyivel játszok, de jelenleg viszem az AC:Rogue-t, GTAV-t, Ori and The Blind Forest-et és gyakran CS:GO-zok.
Szóval maradok a windowsnál még egy darabig (amúgy sem értek még annyira a linuxhoz)
Am nagyon köszi a tippet, ma este sikerült megoldani a problémát, Gparted live-el csináltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!