Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Toshiba qosmio F60 funnkcio...

Vilmányi Norbert kérdése:

Toshiba qosmio F60 funnkcio billenytűk telepitése?

Figyelt kérdés

Win7 x64 van jelenleg fent. a gyártó honlapjáról adott tipushoz megfelelöen leszedtem az illesztőket, de egyes opciok sehogy sem müködnek.

pl:

-Touch pad.. saját illesztője azt jelzi h telepitve használatra kész, de sehol semmi

-Az Fn billentyű detto nem reagál, pedig annak is felraktam a telepitőjét, ugy ahogy a többi érintős gombnak(Wifi, eco mod, hangerő, play/pause) semmi nem megy.

-Az eco utilityt se tudom müködésre birni, sőt feltelepiteni se tudom egyáltalán.

várom az infokat, köszy mindenkinek

2015. okt. 26. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:

eco utility sztem felesleges, Toshiba szereti mindenféle crapware-rel telerakni a gépeit.

Van egy Toshiba-detector progi, elvileg bedob a driver letöltő oldalra, ott tudsz ilyeneket leszedni hogy "touchpad driver"

[link]

[link]

2015. okt. 26. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszy szépen, megprobálom, de eddig is innen szedtem le az illesztőket. Az fn gombokohoz itt nincs is driver, azok világitanak, meg a touchad is világit ha be van kapcsolva, de most még fénye sincs. lehetséges h valamilyen oprendszer probléma áll fent?
2015. okt. 26. 22:50
 3/4 A kérdező kommentje:

megprobáltam igy sincs semmi. a kis érintő gombok müködnek, mert érzékeli ahogy hozzáérek, de nem teszi a dolgát. at FN gomb meg nem is reagál semmire, a touchpad pedig még mindig rossz.

más ötlet?

2015. okt. 26. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Esetleg nem blokkolja valami? Valami védelmi szoftver?

Érdekes a dolog. Bemész az eszközkezelőbe és eltávolítod ezeket akkor nem teszi fel a megfelelő drivert egy újraindítás után?

2015. okt. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!