Toshiba qosmio F60 funnkcio billenytűk telepitése?
Win7 x64 van jelenleg fent. a gyártó honlapjáról adott tipushoz megfelelöen leszedtem az illesztőket, de egyes opciok sehogy sem müködnek.
pl:
-Touch pad.. saját illesztője azt jelzi h telepitve használatra kész, de sehol semmi
-Az Fn billentyű detto nem reagál, pedig annak is felraktam a telepitőjét, ugy ahogy a többi érintős gombnak(Wifi, eco mod, hangerő, play/pause) semmi nem megy.
-Az eco utilityt se tudom müködésre birni, sőt feltelepiteni se tudom egyáltalán.
várom az infokat, köszy mindenkinek
megprobáltam igy sincs semmi. a kis érintő gombok müködnek, mert érzékeli ahogy hozzáérek, de nem teszi a dolgát. at FN gomb meg nem is reagál semmire, a touchpad pedig még mindig rossz.
más ötlet?
Esetleg nem blokkolja valami? Valami védelmi szoftver?
Érdekes a dolog. Bemész az eszközkezelőbe és eltávolítod ezeket akkor nem teszi fel a megfelelő drivert egy újraindítás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!