Doma233 kérdése:
Léteznek olyan programok melyek képesek felgyorsítani a gépet?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert már hallottam a malwer / drive booster / akkor sajt SPEEDUP.bat /CCleaner stb....
Ezek képesek segíteni a gépen? Vagy vannak más programok is?
#Gyorsító-programok
2015. okt. 25. 07:53
1/8 szántóvető válasza:
attól függ mi a lassulás oka.a gyenge cpu/kevés ram comboval egyik sem tud mit kezdeni.a legjobb karbantartás az újratelepítés.vannak progik melyek hasznosak de csodát ne várj tőlük.ilyen az adyanced system care.a malwarebytes meg kötelező mert hatékony védelem a kártevők ellen.
2/8 anonim válasza:
A telepítés/törlés utáni szemét-kémrobotok-fertőzött böngészők.....képesek nagyon belassítani a gépeket.Ezek a progik ennek a kitakarítására készültek.Nem csodatevők idővel az oprendszer újratelepítését nem fogod megúszni.
Túl sok induló progihoz hozzáraksz még egyet, ígérjen az bármit,nem lesz gyorsabb.
3/8 tabaki válasza:
Így van, ezek a progik nem gyorsítanak, hanem a lassulást okozó tényezőket próbálják megszüntetni.
„akkor sajt...” :)
4/8 A kérdező kommentje:
És valahogy cd nélküli windows 7-es újra telepítést lehet valahogy végezni?
Mert őszinte legyek,én inkább újra raknám a gépemet.:/
2015. okt. 29. 21:57
5/8 tabaki válasza:
Dehogynem. Pendrájvról is telepítheted. Bootolható pöcök készítésére a Rufus programot szokták ajánlani, nézz utána.
6/8 A kérdező kommentje:
Rufus ,és biztos nem kapnék kék halált? Már mint nem csak én használom a gépet,azért kérdezem :)
2015. okt. 31. 11:19
7/8 tabaki válasza:
Ne a kékhaláltól félj, hanem attól, hogy a tiszta telepítéssel mindent legyalulsz a gépedről. Mielőtt megpróbálkozol vele, minden fontos fájlodat mentsd el, beleértve a driverek és a programok telepítőit is. Arra számíts, hogy mindent újra kell telepítened, akkor is, ha nem a rendszerlemezen voltak. Ha az egyéb adataid másik lemezen vannak, elvileg megmaradnak, de mivel nincs benne gyakorlatod, jobb biztosra menni, mint hiába sírni értük utólag.
8/8 A kérdező kommentje:
Mert egy köteg zsugorítás rosszul végződne?
2015. nov. 2. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!