Érdemes előfizetni a PC WORLD nevű magazinra?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a számítástechnika és az újdonságok, ezért régóta gondolkozom azon, hogy előfizetek egy ilyen tematikájú újságra. Szerintetek érdemes a PC WORLD-re költeni, vagy van más lap, ami szakmailag megbízhatóbb?2015. okt. 24. 20:16
1/4 anonim válasza:
Előfizetni első körben semmikép, vegyél vagy 3 példányt(október, nov, dec). Ha bejön akkor fizess elő.Decemberben úgyis egész jó előfizetői akcióik vannak
2/4 A kérdező kommentje:
2 példányt már vettem (szeptember, október). Nagyon tetszik, de mivel nem értek különösebben ezekhez a dolgokhoz, nem szeretném, ha bolondságokkal traktálnák tele a fejem. :D Ezért érdekelne, hogy mások (esetleg szakmabeliek) mennyire tartják megbízhatónak.
2015. okt. 24. 20:20
3/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem éri meg, semmilyen nyomtatott újságot, nem kimondottan naprakészek, és ugyanazt az infót megtalálod a neten ezer forrásból(csak épp hamarabb, ingyen).
4/4 anonim válasza:
Nem értem, egyáltalán miért jelennek még meg informatikai témájú újságok nyomtatásban. Még más újságok oké, mert nem mindenki szokott netezni, de akit az informatika érdekel, arról azért lehet feltételezni, hogy szokott. Tehát azt mondom, nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!