Windows leíró érvénytelen? (bővebben lent)
Üdv, lenne egy HP Pavilon series 6 (pontos típusát csak bejelentkezve tudnám megnézni ): ) laptopom amin Windows 7 volt és le lett frissítve Windows 10-re. Fél évig elég jól ment de aztán amikor ma bejelentkeztem volna a beírt jelszó után a fent említett hibaüzenet fogadott. Beírtam lassan jól átnézve még egyszer de ugyanez. Újra indítottam, majd kicsit utánanéztem de nem lett okosabb. E szerint az oldal szerint: [link]
A 6-os és 1609-es hiba lehet. Utánanéztem ennek is de csak valami erőforrási zagyvaságot találtam. Most mitévő lehetek? Válaszokat előre is köszönöm.
Nincs három hónapja, hogy megjelent a hivatalos Win10, előtte pedig nem lehetett frissíteni, csak a Win10 Előzetes Kiadását külön telepíteni, - de ez a probléma szempontjából valószínűleg lényegtelen.
Csökkentett módban próbáltad indítani?
Fájlrendszer vizsgálat/javítás szerintem nem árt. Parancssorba "chkdsk c: /f /x".
Segítség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!