Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A xbox one, ps4 játékok pc...

A xbox one, ps4 játékok pc változatai mért foglalnak ilyen iszonyu sok helyet 25-50 gigát?

Figyelt kérdés

Csak hogy néhány játékcimet emlitsek amik az uj generácios komzol játékok pc változata : Evolve , the witcher 3 , Batman Arkham Knight , Mad Max , Midle Earth : Shadoe of Mordor ezzekel a játékokal szeretnék pc játszani de mimdegyik 25-50 gigás mért foglalnak ilyen sokkat ?

Az előző generációs konzolok a xbox360 , ps3 pc játékváltozatai sokkal kevesebb helyet fogoaltak 4-12 giga.

De az uj generációs konzol pc játék változatai már ien nagy méretüek lesznek ha torrentről töltöm le a játékot vagy ha winchesztere telepitem ?

2015. okt. 23. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre egyszerű a megoldás.

Magasabb felbontású textúrák, Magasabb felbontású átvezető animációk.

2015. okt. 23. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor a 25-50 gigás játékok mind konzolon és pc a játékidő is sokkal hosszabb?

Mondjuk amit játékot eddig xbox360 alatt 2 nap kijátszottam már ps4 en 1 játékkal, 2-3 hét alatt is játszhatok vele vagy ugyanaz a játék, ami pc verziós ?

2015. okt. 24. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Pl az Xbox 360 konzolon a GTA V 8GB, PC-n viszont 60GB. PC-n sokkal szebb, több dolog van benne, belső nézet, Rockstar Editor stb. De a Story ugyanaz, az, hogy neked mennyi idő végigvinni az már más. Nekem 2 hét volt a Story Xbox 360 konzolon.
2015. okt. 24. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
XBOX 360-on a GTA V 18 giga...
2015. okt. 25. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne okoskodj már! A GTA 5 Xbox 360 és PS3 változata 8GB. Ja, hiába olvashatod bárhol a neten, hogy 8GB valki itt azt írja, hogy 18 és az már igaz. Nézz utánna...
2015. okt. 26. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!