Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dos operációs rendszerrel...

Dos operációs rendszerrel rendelkező laptopra lehet win7-et telepíteni?

Figyelt kérdés
A kiszemelt gèp a TOSHIBA Satellite L50-B-1VU. Megfele az elvárásaimnak. Főleg tanulásra, csatelèsre, házi feladat megìrására ès filmezèsre vennèm. Ez mind szèp ès jó csak DOS op rendszer van rajta. Nem igazán èrtek hozzá, azt tudom hogy règen használták ès parancssor alapú a dolog. Ha le szeretnèm törölni a DOS-t ès win 7-et felteleoìteni helyette az sikerülne? Fel fogja ismerni a win7 a hárdver elemeket? Válaszokat előre is köszi!!

2015. okt. 23. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondolom nem lesz semmi gáz.
2015. okt. 23. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, csak rá kell telepíteni a DOS meg törölni!
2015. okt. 23. 15:27
 3/8 anonim válasza:
Szinte 100% hogy lehet rá Windows 7-et telepíteni, sőt még 8.1-et és 10-et is. A DOS rendszert csak azért szokták rátenni, hogy pluszban ne kelljen költeni az oprendszerre, így olcsóbb. Innen tudsz drivereket letölteni hozzá: [link]
2015. okt. 23. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet.
2015. okt. 23. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, én is Free DOS lapost (Lenovo) vettem és telepítettem rá Windows7-et két éve.
2015. okt. 23. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Okès,köszönöm a válaszokat. Pacsi nektek.
2015. okt. 23. 17:22
 7/8 donfetibo ***** válasza:
Még szép, hogy lehet, mivel, hogy a DOS volt az első op rendszer és a Microsoft írtra azt is és abból fejlődött a Windowszra nem?
2015. okt. 24. 03:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az MS DOS és a mai Free DOS nem ugyanaz.
2015. okt. 25. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!