Stalker - Call of Pripyat?
Figyelt kérdés
Skadowsk-nál vagyok éppen, és azt a bizonyos mérges gázt kéne megszereznem. Ott vagyok a konvojnál, de fogalmam sincs hogy tudnám kinyitni a ládát, már mindent átnéztem többször is, de nem jövök rá.
Segítenétek? Hogy kell kinyitni?
Előre is köszi!
2015. okt. 21. 15:09
1/3 anonim válasza:
Úgy rémlik valamelyik (lehuzant, ha van ilyen) autóban van a kulcs. Elakadásoknál érdemes Youtube-on végigjátszásokat nézni, rengeteg játékhoz van több felvétel is.
2/3 anonim válasza:
már nem emlékszem pontosan hogy melyikben, mert rég játszottam, de az egyik kocsiban vannak a kulcsok
3/3 anonim válasza:
A híd leszakadt részénél ott van lezuhanva egy Jepp is, az alatt van a kulcs a ládához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!