Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy I3-as proci jobb vagy egy...

Egy I3-as proci jobb vagy egy 4 magos pentium?

Figyelt kérdés
Mellesleg jól tudom, hogy az i3 az 2 magos. És akkor mennyi az i5 valamint i7?
2015. okt. 20. 18:16
 1/4 Makker bolha ***** válasza:

pentiumnál ha jol tudom csak laptopokban van 4 magos (nekunk van es nem jó! keveset bír ha j´tékra akarod). Az i5 az 4Magos az i7 az 4-8 Magso de az a 8 mag mart 1000€+ ugyhogy ... :D

Nekem i5 4690 van 4 magos es jó :) Ja és i3 az csak 2 magos van de ugyebár lehet laptopokra van 4 mag is mivel a pentium is max 2 gepeknek :D Ha tevedek akkor valaki kijavit de ezek a tények :)

2015. okt. 20. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs 4 magos Pentium. Az i3 jobb, bőven.

Pentium 2 mag. i3 2 mag + HT. i5 4 mag. i7 4 mag + HT.

Ezen felül a Pentium egyéb képességei is le vannak korlátozva az iX procikhoz képest (IGP, utasításkészletek stb)

2015. okt. 20. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kötekvés, de ha nincs 4 magos pentium akkor ebben mi van? leírásban az szerepel

[link]

2015. okt. 20. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja hogy laptopról van szó... ezen átsiklottam.

Hát ilyen van, de ez meg ilyen alacsony fogyasztásra kihegyezett cucc, gyengécske 4 maggal. Az i3 jobb nála.

2015. okt. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!